Zoeken

Kwaliteitsatelier "Dat kan anders" op 15 juni

LET OP: DE LOCATIE IS GEWIJZIGD NAAR STADSHOTEL WOERDEN VAN ROSSUM

Wil de buitenwereld dat het sneller gaat dan jij kunt organiseren? Vraagt de samenwerking met een andere partij een nieuwe rol van de organisatie waar jij voor werkt? Kom dan naar het kwaliteitsatelier ‘Dat kan anders’ op maandagmiddag 15 juni.

Tijdens dit atelier staat procesinnovatie centraal. Overheden denken na over hun rolopvatting in een veranderde maatschappelijke context. De overheid is niet meer de vanzelfsprekende partij die trekker is of de zak met geld brengt. Dit vraagt om nieuwe coalities en een andere manier van werken met je partners. Tijdens dit kwaliteitsatelier staat deze procesinnovatie centraal. Juist in het Groene Hart waar we streven naar een goede balans tussen ontwikkeling en behoud van kwaliteiten, moet je soms verder durven denken. Hoe kun je door buiten de kaders te werken tot een beter resultaat komen?

Doel van het kwaliteitsatelier is om te laten zien dat een andere manier van werken kan leiden tot een beter of sneller resultaat én tot meer draagvlak. Maar ook dat elk veranderproces een proces van vallen en opstaan is. Hoe pak je dat aan? Wie heb je nodig? Is dit ingewikkeld en zeer kostbaar? Samen gaan we actief aan de slag met de nieuwste inzichten, laten we ons inspireren en bieden we praktische handvaten om direct in je eigen werk te kunnen toepassen.

In het kwaliteitsatelier benaderen we procesinnovatie vanuit drie invalshoeken; de organisatie, het individu en vernieuwingen uit de (Groene Hart) praktijk. De hoofdspreker voor deze middag is Martine de Jong (Twijnstra Gudde). Daarnaast leveren Marieke Leentvaar (Waaloord) en Welmoed Visser (gemeente Woerden) een bijdrage.

U kunt zich direct aanmelden voor dit atelier.

Kwaliteitsatelier:              “Dat kan anders” – over procesinnovatie in de ruimtelijke ontwikkeling

Datum:                            maandag 15 juni

Tijd:                                 13:00 – 17:30 uur (middagprogramma + borrel)

Locatie:                           Stadshotel Woerden Van Rossum, Groenendaal 26, Woerden

We zien u graag op 15 juni.