Zoeken

Nieuwsbrief oktober 2017

header-nieuwsbrief-groen-logo
Oktober 2017

In opmaat naar de Omgevingswet

Mirjam Maasdam

Toen ik (Mirjam Maasdam) een half jaar geleden lid van de Stuurgroep werd, was het Perspectief Groene Hart 2040 een van de eerste onderwerpen waarover wij besloten. De focus van dit Perspectief op vijf thema’s en de denkbare ontwikkelroutes, zijn tot stand gekomen in participatie met mensen die in dit gebied actief zijn.

Lees het bericht

Agrarische Leegstand verbinden met transitieopgaven

leegstaande boerderij

Het Groene Hart krijgt de komende jaren te maken met meer leegstaande agrarische gebouwen. Dit blijkt uit onderzoek van het Kadaster en Wageningen Research, uitgevoerd voor de drie provincies in het Groene Hart.

Lees het bericht

Reacties op het Perspectief Groene Hart: belang van scherpe keuzes!

Perspectief Groene Hart

De ontvangen reacties op het Perspectief zijn overwegend positief. Veel partijen spreken hun complimenten uit voor het Perspectief, dat in mei 2017 is verstuurd naar alle betrokkenen en overheden in en om het Groene Hart.

Lees het bericht

Even voorstellen: Marja van Buuren

Marja van Buuren_klein

Vanaf september 2017 is Marja van Buuren aan de slag gegaan als communicatieadviseur bij het Programmabureau Groene Hart.

Lees het bericht

Symposium Oog, oor en hart voor stilte

Symposium Stiltegebied

De Stichting Groene Hart organiseert op 29 november samen met andere partijen het symposium ’Oog, oor en hart voor stilte en stiltegebieden’.

Lees het bericht

Aan- en afmelden kunt u hier.

Heeft u pers gerelateerde vragen, dan kunt u terecht bij

programmabureau@stuurgroepgroenehart.nl