Zoeken

Even voorstellen: Marja van Buuren

Vanaf september 2017 ben ik aan de slag gegaan als communicatieadviseur bij het Programmabureau Groene Hart. Mijn naam is Marja van Buuren. Samen met de collega’s van het Programmabureau wil ik de stuurgroep helpen bij het aanjagen en verbinden van de vele goede initiatieven die er zijn, de krachten bundelen, de dialoog verder brengen en de ambities realiseren.

Ik ben gedetacheerd vanuit de provincie Utrecht, waar ik jarenlange ervaring heb opgedaan als communicatieadviseur en projectleider. Met veel plezier draag ik bij aan de duurzame ontwikkeling van Het Groene Hart.

Ik heb mijn wortels in Het Groene Hart. Als kind woonde ik in Waddinxveen en Woerden, waardoor het landschap altijd een beetje in je blijft zitten. Later ben ik opgeschoven richting bosgebied en nu woon ik al vele jaren in de stad Utrecht. Wij hebben ons huis recent helemaal energie neutraal  gemaakt. Dat geeft veel plezier en ik  probeer mijn voetafdruk steeds verder te verkleinen. Daarvoor moet je echt je leven veranderen. Soms vind ik dat lastig, maar meestal leuk!


Marja van Buuren